Zobrazeno 31 až 40 z celkem 40 článků.
354_20230917_205147.jpg

Z Rejšic se A-tým vrací s bodem

V dalším kole krajské I.A třídy fotbalisté Polabanu Nymburk zachraňovali plichtu na konci utkání, když v poločase vedli o dvě branky domácí. Nymburský tým podle kapitána Herčíka zahazoval jednu šanci za druhou.

346_20230911_081717.png

A-tým znovu vyhrál, tentokrát nad Dolním Bousovem

Fotbalisté Polabanu Nymburk nastříleli svému soupeři opět tři branky stejně jako v minulém kole krajské I.A třídy. Po Úvalech porazili na svém stadionu Dolní Bousov. Na gól Hrdličky z prvního poločasu navázali po změně stran Wiehl a v nastavení ještě Vacík.

344_20230907_153334.png

Zpravodaj 11/2023

Právě vyšlo nové číslo zpravodaje, a to k domácímu utkání s Dolním Bousovem.

340_20230904_084356.png

Áčko zabralo, vyhrálo v Úvalech

Po třech zápasech bez výhry už potřebovali naplno bodovat a to se jim povedlo náramně. A to i přesto, že hráli na půdě soupeře. Fotbalisté Polabanu Nymburk zvítězili v Úvalech v dalším kole krajské I.A třídy rozdílem dvou gólů. Na trefu kapitána Herčíka z první půle domácí ještě odpověděli, na další dvě trefy už nikoli.

338_20230831_093458.png

S rezervou Čáslavi doma pouze bod

Pořádný karetní mariáš rozehrál na fotbalovém stadionu Polabanu Nymburk rozhodčí Drábek. Kromě několika žlutých karet rozdal i tři červené. Dvě na domácí straně, jednu čáslavskému hráči. Konečná remíza zápasu krajské I.A třídy je pro oba celky málo.

336_20230828_133720.png

Áčko přenechalo body hostům z Horek

V minulém kole dostali branku ve čtvrté minutě nastavení a kvůli tomu prohráli v Hlízově. Doma jistě chtěli složit reparát, ale to se jim vůbec nepovedlo. Fotbalisté Polabanu Nymburk padli v dalším zápase krajské I.A třídy i na svém trávníku, když nestačili na Horky, ty byly po dvou kolech bez bodu. Polaban mohl vyrovnat na 3:3, ale neproměnil pokutový kop.

328_20230823_083812.jpg

Přehled víkendových zápasů

V sobotu jste srdečně zváni buď na náš divizní dorost na Polaban nebo na žáky, kteří začínáji své první zápasy v krajské soutěži na hřišti AFK. V neděli náš A-tým přivítá od 17.00 FC Horky. Přijďte fandit!

323_20230814_175357.jpg

SK Polaban Nymburk - FK Bohemia Poděbrady 4:0

Na jedné straně euforie, na druhé velké rozčarování. Hned v prvním kole nového ročníku krajské I.A třídy došlo na velké derby nesmiřitelných soupeřů. Polaban Nymburk hostil poděbradskou Bohemii, ale moc vlídný jako hostitel nebyl. Na cestu domů nadělil lázeňskému celku čtyři branky. Polaban Nymburk – Bohemia Poděbrady 4:0 Kdo přišel na stadion Polabanu o chviličku později, neviděl úvodní branku. Tu dal už ve druhé minutě Vacík. Hosté byli zaskočeni a když se začali nadechovat, ztrestal je Vacík podruhé. A to mohli být hosté ještě rádi, že Hobík vzápětí nepotrestal hrubku Uhra. Další dvě branky padly po změně stran a obě opět do sítě Bohemie. Pojistku přidal Hobík, debakl Bohemie završil střídající Sladkovský. „Myslím, že první poločas byl plně v naší režii až asi na dvě brejkové situace Poděbrad, které byly nebezpečné. Kdyby ale byl v poločase stav čtyři nula, asi by to nebylo překvapení, ale stav dva nula pořád dával Poděbradům nějakou naději,“ řekl k prvnímu poločasu utkání nový trenér Polabanu Nymburk Ondřej Murárik. „Bohužel poločasová přestávka nám spíše uškodila a kluci vypadli z tempa. Díky tomu byly Poděbrady více na míči, ale naštěstí jen po vápno. Po vystřídání se naše hra opět zvedla a přidali jsme další dva pěkné góly a další šance jsme neproměnili. Kluci si za výhrou šli od začátku a konečný stav čtyři nula je jim odměnou,“ uvedl po zápase kouč Polabanu Nymburk. „Milník zápasu nastal hned v třetí minutě utkání, kdy jsme si dali polovlastní branku. To zapříčinilo, že jsme se dostali do herního marastu a předváděli pouze odlesk hry, které jsme schopni. Lidově řečeno nám to nelepilo a zlobila nás jakákoliv práce s míčem,“ zhodnotil krátce nepovedené derby zadák poděbradské Bohemie Jiří Voříšek. „Prohru je potřeba vzít s chladnou hlavou a maximálně využít tři domácí zápasy, které nás teď čekají,“ přidal kapitán poražených. Branky: 3. a 22. Vacík, 79. Hobík, 88. Sladkovský. Poločas: 2:0. Polaban Nymburk: Plaček – Daněk, Kotek, Drobný, Herčík – Hobík (83. Filip), Hrdlička, M. Novotný (62. Hoffmann), Wiehl (62. Sladkovský) – Ruszó (73. Vaníček) – Vacík (73. Hájek). Bohemia Poděbrady: Tůma – Uher (63. Schulz), Hněvsa, Kubánek, Voříšek (46. Vokatý) – Kalina (46. Křivský), Svoboda (63. Zumas), Havránek, Novák – Králík (79. Pinkas) - Martínek. Zdroj: Nymburský deník

SK POLABAN Nymburk

Přípravná utkání A-týmu

Na další ročník v krajské I. A třídě se připravuje náš A-tým. Svěřenci nového trenéra Ondřeje Murárika zatím odehráli přípravné zápasy s týmy z vyšších soutěží.